Recensies

Een goede recensie is toch het mooiste wat je kunt krijgen,
er gaat niks boven een tevreden klant

- Tim van der Kruit

Wat klanten zeggen over de samenwerking

Alle reviews zijn geschreven door klanten via Funda.

Makelaar Tim van der Kruit, telkens goed bereikbaar, reageert snel en correct. Duidelijk in de communicatie, heeft iets best ingewikkelds uitstekend begeleid. Prettig in de omgang. Heel tevreden over!

De heer Sneek - 12/10/2020

T.van der Meerstraat 22

Deskundigheid10

Prijs / kwaliteit8

Lokale marktkennis10

Service en begeleiding10

Tim had de verkoop van het huis van mijn broer zo goed gedaan, dat ik besloten had om hem ook voor mijn huis de verkoop te laten doen. Tim is een frisse, jonge, sympathieke man. Ondanks dat hij nog jong is, weet hij zijn vak te verstaan. Wanneer je vragen hebt, beantwoord hij deze meteen en hij houdt je zelf ook op de hoogte van de stand van zaken. Kortom, heb je een professionele no nonsense makelaar nodig, schakel Tim in!

Mevrouw Sandra Smit - 12/10/2020

Nuboxstraat 7

Deskundigheid10

Prijs / kwaliteit10

Lokale marktkennis10

Service en begeleiding10

Na het besluit te hebben genomen om mijn huis in de verkoop te zetten opzoek gegaan naar een geschikte makelaar daarvoor, zo doende terecht gekomen bij Tim van RE/MAX Makelaars waarover ik na de snelle verkoop van mijn appartement zeer tevreden ben. Je verkoopt tenslotte niet elke dag je huis, Tim heeft mij hierbij professioneel maar och ook persoonlijk uitstekend bij gestaan in het hele verkoopproces. Zelf in de late avond uren hem met een vraag nog even een appje sturen en dat was geen probleem. Kortom een makelaar die ECHT voor je klaar staat! Waardoor ik mijn samenwerking met Tim als zeer prettig heb ervaren.

de heer Agbenyoh - 11/10/2020

Zandsteen 23

Deskundigheid10

Prijs / kwaliteit10

Lokale marktkennis10

Service en begeleiding10

Ik heb alleen maar lovende woorden voor Tim. Een jonge enthousiaste professional die ook nog eens gezellig is om mee om te gaan. Wie neemt er nog de moeite om op zondagavond mee te gaan als aankoopmakelaar om samen met mij een huis te gaan bezichtigen? Tim! Voor mij ben je een topper! Dankjewel.

de Heer Smit - 11/10/2020

Cole Porterhof 148

Deskundigheid9

Prijs / kwaliteit9

Lokale marktkennis10

Service en begeleiding9

Recent toegevoegd

x20
KLIK OM TE VERKENNEN

Totaal aantal kamers: 3

Zwaag

Kosterstuin 149

€200.000 k.k.

Wilt u uw huis verkopen?

Ik bied u gratis en vrijblijvend een waardebepaling aan.