Verkoop

Verkoopbegeleiding van A tot Z.

Stap 1: Een goede strategie

Jouw woning goed verkopen begint met een goede verkoopstrategie. Wat voor een type woning heb je? Is het geschikt voor een starter of juist een doorstomer? Waar bevindt deze koper zich? Hoe kunnen wij deze koper zo effectief mogelijk bereiken? En natuurlijk niet onbelangrijk, hoeveel geld heeft deze koper ervoor over? Samen met jou komen we snel tot de kern van deze vragen en komen we tot een reële verkoopprijs.

Stap 2: De woningpresentatie

Hoe jij jouw huis presenteert tegenover de doelgroep is cruciaal voor een goede verkoop. Ik zorg voor het beste bereik in de gewenste doelgroep. Dit doe ik middels sociale media, een professionele woningfotograaf die de foto’s neemt en een complete plaatsing inclusief blikvanger op Funda. Uw woning wordt ook onder de aandacht gebracht in ons Whatsapp Alert met meer dan 800 woningzoekende, gegarandeerd het grootste bereik! Iedereen krijgt jouw woning te zien middels fysieke of online bezichtiging, iedereen krijgt de gelegenheid!

Presentatiemiddelen voor jouw woning:

  • Complete plaatsing op Funda.nl inclusief blikvanger!
  • Promotiecampagne via sociale media zoals Facebook en Instagram.
  • Whatsapp Alert met meer dan 800 woningzoekende.
  • Op de internationale en nationale RE/MAX Website, uw woning landelijk gepresenteerd bij meer dan 20 kantoren!
  • Niet alleen fysieke bezichtigingen maar ook een online bezichtiging, iedereen krijgt jouw woning te zien!
  • Gepresenteerd in de etalage van ons kantoor in het centrum van Hoorn.

Kortom, alles in huis voor de optimale presentatie van jouw woning. Samen zorgen wij voor het beste resultaat!

Stap 3: De bezichtigingen

Wij kiezen samen een aantal dagdelen uit wanneer ik de kopers mag rondleiden in jouw woning. Ik ben van A tot Z betrokken bij de verkoop, ik doe dus zelf de bezichtigingen met de potentiele kopers en leid deze rond en beantwoord alle vragen.

Stap 4: De onderhandelingen

Spannend, er is een kandidaat voor jouw woning! Je hebt natuurlijk een prijs in je hoofd, hoe krijgen wij die? Gelukkig hoef jij je daar geen zorgen om te maken. Nu starten de onderhandelingen, ik zorg dat jij de beste prijs voor jouw woning krijgt. Alle biedingen worden met jouw besproken en samen kiezen wij de best geschikte partij.

Stap 5: Akkoord bereikt!

Yes! Wij hebben een keuze gemaakt, er is een akkoord bereikt. Dit is de laatste fase van het verkooptraject, nu is het tijd voor het opstellen van de koopovereenkomst. De koopovereenkomst wordt geheel door mij geregeld met daarin de belangrijke voorwaarden en de data’s van de waarborgsom en de ontbindende voorwaarden. Als laatste volgt de overdracht bij de notaris en de overhandiging van de sleutels. Verkoop geslaagd.

Heeft u een vraag?

Ik sta klaar om uw vragen te beantwoorden.

06-50616802